(Poistunut julkaisusta)

Lakiasioiden harjoittelija, kesätyö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme DNA Oyj:n lakiasioihin juristia/lakiasioiden harjoittelijaa määräaikaiseen kesäsijaisen tehtävään.  

Vastuualueellasi pääset avustamaan DNA:n liiketoiminnan monipuolisissa ja vaihtelevissa juridisissa toimeksiannoissa, jotka liittyvät matkaviestintään, laajakaistapalveluihin ja TV-toimintaan. Tehtävät voivat liittyä mm. markkinointiin, asiakaspalveluun, tuotteistukseen, laskutukseen, perintään ja yleis- ja erityisehtoihin sekä erilaisiin hankinta- ja yhteistyösopimuksiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet jo suorittanut oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon tai siihen tähtäävät opintosi ovat loppusuoralla. Lisäksi edellytämme työkokemusta juridisista tehtävistä. Arvostamme kuluttajasuoja-, tietosuoja-, markkinointi- ja sopimusoikeuden osaamista sekä kokemusta tele- tai viestintäalalta ja mahdollisesti viranomaistoiminnasta. Tulet tarvitsemaan työssä hyvää suomen sekä englannin kielen kirjallista ja suullista esitystaitoa.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja aktiivinen. Olet tiimipelaaja, joka saa asioita tapahtumaan positiivisessa hengessä. DNA:laiseen tapaan nautit asioiden kehittämisestä ja viet päämäärätietoisesti asioita eteenpäin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamisesi. Saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen, jotta onnistut työssäsi. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehittämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Asta Rantanen, asta.rantanen(at)dna.fi

Olisitko sinä meidän tuleva työkaveri? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä alla olevan hakemuslinkin kautta. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävästä sovitaan heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

 

Määräaikainen työsuhde 3.5. – 31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.