(Poistunut julkaisusta)

Lakiasioiden assistentti
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1500 henkilöä ympäri Suomen.

Haemme nyt joukkoomme osaavaa assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Lakiasiat-yksikköön Vantaan pääkonttoriin 1.9.2018 alkaen.

Lakiasiat-yksikkö vastaa Metsähallituksen laki- ja asiakirjapalveluista, hyvän hallintotavan ja ohjeistusten ylläpidosta, sekä vaatimuksenmukaisuuden (compliance) kehittämisestä. Lakiasioiden assistenttina työtehtäviisi kuuluvat Metsähallituksen lakimiesten avustaminen, oikeudellisen informaation, sisäisten ohjeistusten ja koulutusmateriaalien tuottaminen sekä asiakirjahallinto. Huolehdit hallinto- ja oikeudellisten prosessien valmistelusta, määräpäiväseurannasta sekä yhteydenpidosta viranomaisiin. Päivittäisiä tehtäviäsi ovat mm. toimeksiantojen avustavat tehtävät, asiakirjojen laatiminen, tiedonhaku ja yleiset assistenttitehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, soveltuvaa tutkintoa (esim. oikeustradenomi), erinomaista suomen- ja englannin kielen taitoa sekä Microsoft Office -ohjelmien hallintaa. Tiedonohjauksen, asiakirjahallinnon ja kirjaamotoimen tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista, ratkaisukeskeistä ja hyvin organisoitunutta työskentelyotetta, sekä aitoa intoa ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja reipas tekemisen meininki. Metsähallituksella käytössäsi on ilmainen työterveyshuolto, lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä hyvät mahdollisuudet liikuntaan ja henkilöstökämpissä lomailuun. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.2018 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa lakiasiainjohtaja Susanna Oikarinen, puh. 040 527 2396. Tavoitettavissa ti 15.5., pe 18.5. ja ke 23.5. klo 11-13 välisenä aikana. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Personnelin konsultti Timo Tuohimaa, puh. 0400 403 032.