Lakiasiantuntija
Varma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Haemme lakiasiantuntijaa vakuutuspalvelujen ulkomaan asiat ja lakituki -tiimiin

Tiimissä vastaamme työnantaja- ja yrittäjäasiakkaittemme työeläkelakien soveltamiseen liittyvistä laintulkinta-asioista myös kansainvälisissä tilanteissa. Koulutamme ja neuvomme myös yhteistyökumppaneitamme. Toimimme työeläkevakuuttamisen asiantuntijoina ja olemme tiiviisti mukana myös järjestelmäkehityksessä, erilaisissa projekteissa sekä yhteistyöryhmissä.  

Haemme nyt joukkoomme määräaikaista lakiasiantuntijaa kokoaikaiseen työhön. Toimit apuna vakuutuspalveluiden asiantuntijatiimissä työeläkelakien soveltamiseen liittyvissä neuvonta-, ratkaisu- ja muutoksenhakutehtävissä sekä työsuhdeselvittelyissä. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 asti.

Haussa osaava ja aikaansaava asiantuntija

Jos pidät juridisten ongelmatilanteiden ratkaisemisesta, asiakaspalvelusta eikä rutiininomainenkaan työ ole vierasta, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista viestintätaitoa (suomi ja englanti, muu kielitaito eduksi) sekä kykyä tulkita eläkelainsäädäntöä ymmärrettävästi ja selkeästi. Työssä on eduksi työsopimuslain, yhtiöoikeuden sekä hallintolain tuntemus.

Tehtävä sopii lakiasiantuntijan uraansa aloittelevalle henkilölle. Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa (esim. OTM), aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä organisoida omaa työtäsi kiireisissäkin työtilanteissa sekä halua luoda osaltasi hyvää ilmapiiriä.  

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme, jossa työt hoidetaan ketterästi!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa Varman ketteriä vastuunkantajia mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereita, hyviä esihenkilöitä ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat luottamus, ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten hyvinvoinnista ja osaamisesta sekä yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Uskomme, että kun töissä voi olla oma itsensä, pääsee paremmin hyödyntämään koko potentiaaliaan.

Työtä voit tehdä toimistollamme Salmisaaressa tai etänä, eli siellä missä syntyy parasta tulosta. Tiesitkö muuten, että Varma on esteetön työpaikka? Lue lisää Varmasta työnantajana ja tutustu meihin katsomalla video Me varmalaiset - Työelämän supersankarit (YouTube)

Hakeminen ja lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa (13.10. klo 8–9, 21.10. klo 10–11) vakuutuspalvelupäällikkö Arja Iisakkala, puh. 0400 984 685 tai (13.10. klo 9–11, 15.10. klo 9–11, 18.10. klo 9–10) vakuutuspalvelujohtaja Tiina Grönqvist, puh. 0400 965 811.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.10.2021. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot