(Poistunut julkaisusta)

Lakiasiantuntija
Säkylän Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

OP Säkylä on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen pankki, joka toimii noin 7000 asukkaan Säkylän kunnassa, joka sijaitsee luonnonkauniin Pyhäjärven rannalla. Säkylän Osuuspankki palvelee lähes 5000 asiakasta 6 pankkialan ammattilaisen voimin.  Säkylän Osuuspankkiin on fuusioitumassa  1.3.2020 lukien sekä Köyliön Osuuspankki että Vampulan Osuuspankki jonka jälkeen  palvelemme n. 11 500 asiakasta , 19 pankkiammattilaisen voimin kolmessa eri konttorissa.

Haemme nyt vahvistusta organisaatioomme

LAKIASIANTUNTIJAA/NEUVOJAA


Lakiasiantuntijan tehtävässä kohtaat asiakkaita kasvotusten, puhelimitse, verkossa sekä verkkoneuvotteluiden välityksellä. Opastat ja autat asiakkaitamme heidän perhejuridisissa  kysymyksissään. Olet avainroolissa vaikuttaessasi asiakkaamme palvelukokemukseen, joten asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja hallitset haastavatkin asiakaskohtaamiset.  Tehtäväsi on hoitaa pääasiassa henkilöasiakkaiden mutta myös yritysasiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, jotka koostuvat mm. perhe - ja perintöoikeudellisista asioista, kauppa -ja lahjakirjoista, sekä lisäksi konsultoit asiakkaitamme keskeisissä verotuskysymyksissä.  Työskentelet itsenäisesti ja omaat valmiudet myös kouluttaa pankkimme henkilökuntaa juridisissa kysymyksissä.    Tehtävään voi sisältyä valittavan henkilön osaamisen perusteella mm. pankin sisäistä valvontaa ja riskienhallintaa.  


Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja työskentelet mielelläsi myynnillisessä ympäristössä. Tehtävässä tarvitset myös tavoitteellista ja myynnillistä otetta.   Odotamme sinulta aktiivisuutta ja tehokkuutta asiakaskohtaamisissa sekä joustavuutta ja positiivista asennetta työhön sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Tehtävässä luetaan hyödyksi mahdollisuus liikkua eri konttorien välillä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä rahoitusalalla.   Edellytämme soveltuvaa tutkintoa notariaattipuolelta AMK ja/tai korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä pankkialan ammattilaiseksi ja hyvät työsuhde-etuudet. Toimi täytetään toistaiseksi voimassaolevana työsuhteena tai määräaikaisena.

Pyydämme lähettämään hakemukset ja ansioluettelot OPn Urapolun kautta viimeistään 13.1.2020 Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jari Katila p. 044 084 2500, ota yhteyttä mikäli kiinnostuit tehtävästä.