(Poistunut julkaisusta)

Lakiasiantuntija
Liperin Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Liperin Osuuspankki on alueensa johtava pankki. Pankkimme asiakasmäärä on noin 12.600 ja konttorimme sijaitsee Liperin Ylämyllyllä Kauppakeskus Myllärissä. Pankissamme työskentelee 10 henkilöä. 

Haemme pankkiimme  

Pankkilakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen  

Tehtävänäsi on hoitaa henkilö- ja yritysasiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, jotka koostuvat mm. perhe- ja perintöoikeudellisista asioista, kauppa- ja lahjakirjoista sekä lisäksi konsultoit asiakkaitamme keskeisissä verotuskysymyksissä. Työskentelet itsenäisesti sekä tuet ja koulutat pankin henkilökuntaa juridisissa kysymyksissä. Tehtävään voi sisältyä valittavan henkilön osaamisen perusteella sisäistä valvontaa ja riskien hallintaa.

Oikean osaajan tuntomerkit 

Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja työskentelet mielelläsi myynnillisessä ympäristössä. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja tehokkuutta asiakaskohtaamisissa sekä joustavuutta ja positiivista asennetta työhön sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävässä luetaan hyödyksi mahdollisuus liikkua ja olla mukana erilaisissa asiakastilaisuuksissa. Luottamuksellisten ja toimivien asiakassuhteiden rakentamisen turvaamiseksi etsimme henkilöä, joka on valmis tuottamaan toiminnallaan jatkuvuutta ja haluaa luoda kestäviä asiakassuhteita.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. 

Muutama sana meistä 

Tarjoamme sinulle määräaikaista tehtävää, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen tekemiseen. Tehtävä on mielenkiintoinen, jossa pääset aidosti auttamaan asiakkaitamme. Tehtävä pyritään täyttämään 16.12.2019 alkaen ja määräaikainen työsuhde kestää 29.1.2021 saakka.  

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Haluatko tietää lisää pankistamme tai tästä tehtävästi? Tiedusteluihisi vastaa toimitusjohtaja Jukka Asikainen numerossa 0500 671 588 tai myyntijohtaja Harri Kettunen numerossa 0400 854 894. Mikäli kiinnostuit paikasta lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi OP-Uramahdollisuudet –sivuston kautta viimeistään 11.11.2019.