(Poistunut julkaisusta)

Lakiasiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Etsimme nyt joukkoomme Iisalmeen
VAKUUTUSJURISTIA

Vakuutusjuristina toimit LähiTapiola Idän vastuu- ja oikeusturvavahinkojen käsittelyssä sekä yritysvakuuttamisen vahinkoasiantuntijana. Tehtävään kuuluu myös muita vakuutuslainsäädäntöön ja riskienhallintaan sisältyviä juridisia tehtäviä. Työpaikkasi on Iisalmessa korvausosastomme yhteydessä. 

Työtapaasi kuvaa ratkaisukeskeinen positiivinen asenne ja oman työsi tavoitteellinen johtaminen. Osaat tehdä päätöksiä ja näet haastavissa tilanteissa mahdollisuuden kehittyä. Viestit selkeästi ja asiakaslähtöisesti sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Odotamme, että sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto tai että olet opintojesi loppusuoralla. Aiempi työkokemus vakuutusalalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halusi oppia uutta. 

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, hyvät kehittymismahdollisuudet, erinomaiset työsuhde-edut sekä mukavan työyhteisön, jolta saat tukea onnistuaksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Juha Mäkinen, juha.makinen@lahitapiola.fi, puh. 044 721 1700. Tiedustelut puhelimitse 29.10.-1.11. klo 13-16 sekä 6.11. ja 9.11. klo 13-16. 

Hae tehtävää täyttämällä tämä hakulomake 11.11.2018 mennessä. Liitä mukaan CV sekä mainitse palkkatoiveesi.