(Poistunut julkaisusta)

Lakiasiantuntija/-neuvoja
Mäntsälän Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme nyt Mäntsälän Osuuspankkiin

LAKIASIANTUNTIJAA / -NEUVOJAA

Lakiasiantuntijan tehtävässä kohtaat asiakkaita kasvotusten, puhelimitse, verkossa sekä verkkoneuvotteluiden välityksellä. Opastat ja autat asiakkaitamme heidän perhejuridisissa kysymyksissään. Asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja hallitset haastavatkin asiakaskohtaamiset. Tehtäväsi koostuvat mm. perhe - ja perintöoikeudellisista asioista, kauppa -ja lahjakirjoista, sekä lisäksi konsultoit asiakkaitamme keskeisissä verotuskysymyksissä. Työskentelet itsenäisesti ja omaat valmiudet myös kouluttaa pankkimme henkilökuntaa juridisissa kysymyksissä. Tehtävään voi sisältyä valittavan henkilön osaamisen perusteella mm. pankin sisäistä valvontaa ja riskienhallintaa.  

Sinusta
Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja työskentelet mielelläsi myynnillisessä ympäristössä. Tehtävässä tarvitset myös tavoitteellista ja myynnillistä otetta. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja tehokkuutta asiakaskohtaamisissa sekä joustavuutta ja positiivista asennetta työhön sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa notariaattipuolelta AMK.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä pankkialan ammattilaiseksi. Tarjoamme luonnollisesti myös OP Ryhmän edut ja mahdollisuudet. Mäntsälän Osuuspankki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä kehittyvällä ja kasvavalla toimialueella. 

Lisätiedot ja hakuohjeet
Pyydämme lähettämään hakemukset ja ansioluettelot OP:n urasivuston (www.op-careers.fi) kautta viimeistään 31.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Heikki Kananen p. 0400 673796.

 


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.