(Poistunut julkaisusta)

Lajitteluaseman hoitaja Jätekukko Oy:lle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

LAJITTELUASEMAN HOITAJA

Haemme Jätekukko Oy:lle lajitteluaseman hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopion Pikkukukko lajitteluasemalle.

Jätekukko Oy

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta. Pikkukukko -lajitteluasema sijaitsee Kuopion jätekeskuksella osoitteessa Kaatopaikantie 316, 70800 Kuopio.

Työtehtäviin kuuluu pienkuorma-asiakkaiden opastaminen ja avustaminen sekä jätteiden vastaanottotehtävät. Vastaat osaltasi myös lajitteluaseman siisteydestä ja viihtyvyydestä.

Etsimme tehtävään reipasta tiimipelaajaa, joka omaa hyvää asiakaspalveluasennetta ja tulee hyvin juttuun ihmisten kanssa. Työ edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta ja myös ATK- ja järjestelmätaidot ovat tehtävässä tarpeelliset. Tulityö-, työturvallisuus- ja ensiapukortit sekä trukilla-ajotaito luetaan eduksi. Arvostamme ympäristöalan opintoja, mutta eniten kuitenkin arvostamme oikeaa asennetta ja motivaatiota työntekoon.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka kestää 31.12.2021 saakka. Työt voi aloittaa heti ja työsuhde solmitaan suoraan Jätekukko Oy:n kanssa. Palkkaus määräytyy AVAINTESin mukaan. Työaikana on yleistyöaika (38,25 h/vk) ja pääsääntöisesti sama kuin lajitteluaseman aukioloaika (arkisin kello 10 – 18). Kulkeminen jätekeskukselle on järjestettävä itse, julkinen liikenne ei kulje perille saakka. Työvaatetus tulee työnantajalta.

Hakuaika tehtävään on 1.-18.10.2020 , puhelinhaastatteluja suoritamme jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus oheisen linkin kautta. Jatkoon valituille suoritamme myös henkilöarvioinnin.

Lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo 9-10 antaa rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.