(Poistunut julkaisusta)

Lajittelijoita yövuoroon Ilmalaan
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Lajittelijoita yövuoroon Ilmalaan

Helsingin Ilmalaan haetaan lajittelijoita yövuoroon kirjeiden manuaaliseen lajitteluun sekä esityöhön. Työtehtävä on esivalmistella kirjeet nippuihin katuosoitteen sekä postinumeron perusteella. Tässä työssä pärjäät hyvällä asenteella, tiimityöskentelytaidoilla sekä hyvällä suomen kielen taidolla. #asenneratkaisee

Työtä on tarjolla 1-5 vuoroa viikossa sijoittuen sunnuntai - torstai välille. Työtä tehdään yövuorossa kello 23.00-07.00. Tehtävä on määräaikainen ja aloitus on heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Sopimus on alustavasti vuoden 2020 loppuun, mutta mahdollisuus jatkaa esimerkiksi toisessa toimipisteessä on mahdollista. Työpaikassa noudatetaan PAU:n viestinvälitys P-liitteen työehtosopimusta.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Ilmala