Lajittelijoita Tampereelle
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme asiakkaallamme Tampereelle reippaita

LAJITTELIJOITA

Työ sisältää saapuvien ja lähtevien lähetysten lajittelua Tampereen Multisillassa. Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, mutta hyvälle tekijälle töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa. Työvuorojen pituudet ovat 4-8 tuntia ja vuoroja on asiakkaan tarpeen mukaan ma-la vuoroissa. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä ma-pe klo 17-22.00 välisenä aikana mutta etsimme tekijöitä myös aamuvuoroihin ma-pe klo 06-12.45, lauantaivuoroihin klo 06-14.00 tai klo 14-22.00 sekä yövuoroihin klo 22.15.-05.45.

Työntekijältä odotamme:

- reipasta ja iloista asennetta työntekoon

- hyvää fyysistä kuntoa

- luotettavuutta ja joustavuutta

- mahdollisuutta työskennellä aamu-, ilta- ja/tai yövuorossa

- mahdollisuutta työskennellä toukokuuhun 2019 saakka

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemus jo tänään! Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä lokakuun aikana. Ilmoitathan hakemuksessasi mistä vuorosta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Lisätiedot minna.kivi@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1191076
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere