Lajittelija
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakkaallemme lajittelijaa vakituiseen työsuhteeseen kierrätyskeskuksen kasvavaan tiimiin Nokialle. 

Oletko kiinnostunut kierrätyksestä, olet nopea liikkeissäsi ja haluat tehdä tarkkuutta vaativaa työtä? Nyt on tarjolla hieno mahdollisuus päästä kierrätyksen ammattilaiseksi. 

Aiempi kokemus ja/tai koulutus rakennusalalta tai materiaalien lajittelusta/käsittelystä katsotaan tehtävässä eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään.

Työtehtäviisi kuuluu tikunkeräys linjastolla, jossa erottelet jätteestä metallit, muovit ja puut. Työtä tehdään useamman henkilön tiimissä, saat siis mukavat työkaverit kaupan päälle. Lajittelua tehdään jätteiden käsittelylinjalla, jossa on likaa ja pölyä, joten motivoitunut ja sinnikäs asenne ratkaisee!

Toivomme sinulta ensisijaisesti ahkeraa ja työhöntarttuvaa otetta sekä intoa oppia uusia työtehtäviä. Työn luonteen vuoksi suomen kielen on oltava sujuvaa. Työ on fyysisesti raskasta, joten olethan hyvässä fyysisessä kunnossa.

Työ alkaa 17.1.22 tai sopimuksen mukaan ja työaika on pääsääntöisesti klo. 7-15.

Tehtävässä sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli olet hakemamme tekijä, jätäthän hakemuksesi verkkosivuillamme www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Johanna, johanna.laurila@amiko.fi, p. 050 378 0432.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot