(Poistunut julkaisusta)

Lajittelija Vantaalle (pikahaku)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme Vantaalla toimivalle asiakasyrityksellemme

LAJITTELIJAA pika-aikataululla

Työtehtävät sisältävät tuotantohihnalta valmistuvien muovituotteiden pakkaamista ja lajittelua. Työtehtävään etsitään vakituista työntekijää osaksi menestyvää suomalaista perheyritystä ja sen prosesseja. Paikka täytetään pikaisella aikataululla ja hakemuksia käydään läpi jo ilmoituksen aukioloaikana, joten toimi nopeasti!

Kiinnostuitko?

Laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Lajittelija Vantaalle (pikahaku). Lisätietoja antaa konsulttimme Henri Kiiskilä, 0207414852 tai henri.kiiskilä@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.