(Poistunut julkaisusta)

Lajittelija elektroniikkatuotteiden pariin
Barona Global Human Resources Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Oletko motivoitunut ja reipas työnhakija, joka etsii itselleen pitkäkestoista työpaikkaa? Etsimme asiakkaallemme Espoon Kauklahteen elektroniikkatuotteiden lajittelijoita pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen päivävuoroon.

Työsuhteen kesto on 12 kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa klo 8:00-16:00 (7,5h/pvä).

Työtehtävät koostuvat pääasiassa elektroniikkajätteen lajittelu- sekä purkutehtävistä. Lisäksi työhön kuuluu muita esimiehen osoittamia työtehtäviä. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen. Työ- ja perehdytyskielenä on suomi, mutta tässä työssä pärjää myös englannilla.

Toivomme sinulta vastaavaa työkokemusta sekä kokemusta trukilla ajamisesta. Tärkeintä on kuitenkin kova ja reipas asenne työntekoa kohtaan.

Mikäli haluat päästä työskentelemään monipuolisissa lajittelutehtävissä, niin haethan paikkaa heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa antaa tommi.puustinen@barona.fi.