(Poistunut julkaisusta)

Laivausassistentti ANDRITZ Oy:lle Lahteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 

Rekrytoimme asiakkaallemme ANDRITZ Oy:lle Laivausassistenttia Lahden osaamiskeskukseen. ANDRITZ Oy tarjoaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille henkilöille mielenkiintoisia ja monipuolisia harjoittelupaikkoja. Työsuhde on määräaikainen kesälomasijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan ja kestää ainakin elokuun loppuun. Elokuun jälkeen sinulla on mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn.
 

Toivomme Sinulta:
- kaupan- tai logistiikan alan opintoja,
- tarkkuutta ja huolellisuutta,
- pelkäämätöntä asennetta rutiineita kohtaan,
- englannin kielen suullista ja kirjallisesta osaamista,
- venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi sekä
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia (SAP osaaminen etu)
 
Etsimme rauhallista, mutta sosiaalista henkilöä, jolta löytyy myös riittävää jämäkkyyttä. Työskentelet laivaustiimissä oma-aloitteisesti ja yhteistyössä muun tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa.
 

Tehtävässä teet avustavia laivaustöitä laivaajien apuna.  Toimenkuva pitää sisällään erinäisten Exceleiden ylläpitoa, arkistointia, rahtikeikkojen buukkauksia ja muita laivaukseen liittyviä tukitoimintoja.
 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakaassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittää osaamistasi osaavien kollegoiden keskellä.
 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä  Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-13 HR Consultant Sami Mentula, p. 040 358 2035. Hae tehtävää 22.4 mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Laivausassistentti


Sijainti:  LAHTI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka