(Poistunut julkaisusta)

Laivasuunnittelun osaajia
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Haemme Turun ja Espoon toimistoomme

Laivasisustussuunnittelijoita

Työtehtävät sisältävät erityyppisten alusten, mm. risteilijöiden ja autolauttojen, sisustusalueiden perussuunnittelua, valmistussuunnittelua tai hyttisuunnittelua.  Sekä myös mahdollisesti projektinhoitoa, projektinvetoa tai tietyn sisustuksen osa-alueen/systeemin koordinointia. Täsmällinen rooli määräytyy projektien luonteen sekä valitun henkilön taustan ja ominaisuuksien mukaan.

Suunnittelu toteutetaan pääasiassa AutoCad ja SolidWorks -ohjelmistoilla. Ohjelmistojen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta (mielellään laivatekniikan alalta) tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Laiva-LVI -suunnittelijoita

Työtehtävät sisältävät erityyppisten alusten, mm. risteilijöiden ja autolauttojen, hytti- ja yleisten tilojen sekä ilmastoinnin konehuoneiden perussuunnittelua ja valmistussuunnittelua.

Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta (mielellään laivatekniikan alalta) tai pitkäaikaista kokemusta vastaavista tehtävistä.

Suunnittelu toteutetaan pääasiassa AutoCad-, Cadmatic-, ja Aveva -ohjelmistoilla. Ohjelmistojen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi, mutta ei välttämättömäksi.

Koneistosuunnittelijoita

Työtehtävät sisältävät erityyppisten alusten, mm. risteilijöiden ja autolauttojen, pääkone-, pumppu-, vedenkäsittely- ja muiden teknistentilojen perussuunnittelua ja valmistussuunnittelua.

Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta (mielellään laivatekniikan alalta) tai pitkäaikaista kokemusta vastaavista tehtävistä.

Suunnittelu toteutetaan pääasiassa AutoCad-, Cadmatic-, ja Aveva -ohjelmistoilla. Ohjelmistojen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi, mutta ei välttämättömäksi.

Runko- ja kansisuunnittelijoita

Laivarungon sekä offshore -rakenteiden suunnitteluun ja projektien vetoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää laivarakenteiden sekä laivanrakennuksen ja projektityöskentelyn tuntemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta laivasuunnittelussa käytettävien tietokonesovellusten (Cadmatic, Aveva ja vastaavien) käytöstä.

Toivomme hakijalta useamman vuoden kokemusta teräsrakenteidensuunnittelusta. Lisäksi arvostamme käytännön osaamista laivanrakennuksesta ja projektinvedosta.

Koulutuksena hakijoilla tulee olla laivatekniikan DI, insinööri tai muu soveltuva koulutus ja kokemus ko. tehtävistä.

Luokitussuunnittelijoita

Laivarungon sekä offshore rakenteiden perussuunnitteluun. Tehtävässä menestyminen edellyttää laivarakenteiden sekä luokitussääntöjen tuntemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta luokituslaitosten kehittämien tietokonesovellusten (Nauticus Hull ja vastaavien) käytöstä.

Toivomme hakijalta useamman vuoden kokemusta luokitussuunnittelusta sekä käytännön osaamista laivanrakennuksesta, mutta myös vastavalmistuneet huomioidaan.

Koulutustausta on mielellään laivatekniikan DI tai insinöörin tutkinto.

Projekti-insinöörejä

Tehtävä sisältää projektien suunnittelu- ja asiantuntijatyötä. Asiantuntija pitää yhteyttä asiakkaisiimme ja myös viranomaisiin. Asiakkaamme odottavat aktiivista otetta tekemiseen, asiantuntijuutta laivaprojektien suunnittelussa sekä hyvää asiakaspalvelua.

Hakijalta odotetaan hyvää kokemusta laivasuunnittelusta. Tehtävään haemme laivanrakennuksen diplomi-insinööriä. Tehtävä edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, myös englannin kielellä.

Projektinvetäjiä

Laivojen eri disipliinien (yhden tai useamman suunnitteludisipliinin ymmärrys eli täytyy olla konkreettista taustaa esim. konesuunnittelusta) suunnitteluprojektien projektinhoitotehtäviin. Tehtävä sisältää asiakasprojektien kokonaisvaltaisen hallinnan läpi koko toimeksiannon elinkaaren. Projektinvetäjä vastaa hänelle nimettyjen projektien teknisestä, taloudellisesta sekä laadullisesta toteutuksesta, seurannasta sekä raportoinnista sidosryhmille.

Hakijalta odotetaan kiinnostusta projektien hallintaan, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Ideaalikandidaatilla on soveltuva tekninen koulutus (ins/DI), mieluiten laivatekniikan alalta. Projektinhallintaohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksi.

Työntekijät ovat usein mukana myös suoraan asiakasrajapinnassa, joten odotamme kaikilta hakijoilta:

 • asiakaspalveluhalukkuutta
 • positiivista asennetta
 • aktiivista otetta ja ongelmaratkaisukykyä
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • tiimityöskentelykykyä mutta myös kykyä toimia itsenäisesti
 • hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä
 • englannin kielen osaamista
 • matkustusvalmiutta

Tartu tilaisuuteen kasvavassa ja kansainvälistyvässä yhtiössä.

Tarjoamme:

 • haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä
 • etenemismahdollisuuksia hakijan omien tavoitteiden mukaan
 • kokeneen suunnittelijaryhmän tuen
 • mahdollisuuksia työskennellä ulkomailla kansainvälisten projektien parissa

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 31.1.2019 rekrytointisivuillamme www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Turussa Juha Lassila, juha.lassila@elomatic.com p. 040 553 1217 ja Espoossa Antti Yrjänäinen, antti.yrjanainen@elomatic.com p. 040 501 1414