(Poistunut julkaisusta)

Laivasiivous
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme laivasiivoukseen aurinkoisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia laivalle.

Työ on määräaikainen ja kokoaikainen (n.40h/vko). Kolmen viikon harjoittelu touko- kesäkuun välillä + koulutukset, varsinainen työ 16.6.- 12.8.2018. Työtehtävät sisältävät hyttien ja yleisten tilojen siivousta. Työ tapahtuu laivan ollessa satamassa. Työvuorot on suunniteltu niin että työntekijä tekee töitä 7 päivää ja sen jälkeen hänellä on 3-4 vapaata. Joka kolmas viikonloppu vapaa. Palkkaus harjoittelujakson aikana Tes.n mukaan, varsinaisen työn aikana noin 2,200€ + lisät kuukaudessa.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Aiempi siivouskokemus on eduksi, mutta järjestämme kattavan koulutusjakson kevään aikana. Toivomme tehtävän kannalta riittävää suomen tai englannin kielen taitoa. EU kansalaisuus on pakollinen sekä täysi-ikäisyys.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Vladlen Melechko, Vladen.melechko(at)sol.fi. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.