(Poistunut julkaisusta)

Laivasähköinsinööri/Millog Oy, Pansio
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien materiaalin kunnossapidosta sekä erikseen sovituista Ilmavoimien materiaaleista. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 kunnossapidon ammattilaista.

 

Kokemusta, jota et muualta saa!

Asiantuntijajoukkomme kaipaa vahvistusta – tule meille 

LAIVASÄHKÖINSINÖÖRIKSI

Turun Pansioon Merijärjestelmät -toimialalle

Toimit Merivoimien aluskaluston sähkölaitteiden ja -järjestelmien teknisenä asiantuntijana. Toimenkuvasi muodostuu sähköjärjestelmien määräaikaishuoltojen, vikakorjausten sekä kunnossapitotehtävien koordinoinnista, kehittämisestä ja ohjeistamisesta.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osallistut kunnossapidon vuosityösuunnitteluun. Tehtävä edellyttää sähköinsinöörin tutkintoa. Kokemus laivojen sähköasennuksista, kunnossapidosta ja vikakorjauksista katsotaan eduksi.

Systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen ovat vahvuuksiasi. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on iso plussa. Tehtävässä pääset hyödyntämään myös englanninkielen taitoasi.

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavien kollegoiden tuen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Arto Altikselta, puh. 040 315 8019 tai järjestelmäasiantuntia Janne Leonsaarelta, puh. 040 315 7453.

Toimi pian tai kuitenkin viimeistään 24.4.2018 jättämällä hakemus osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.