(Poistunut julkaisusta)

Laivasähköinsinööri, Millog Oy Pansio
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Kokemusta, jota et muualta saa!

Tule meille Pansioon Merijärjestelmät -toimialalle  

LAIVASÄHKÖINSINÖÖRIKSI

Asiantuntijajoukkomme kaipaa vahvistusta tehtävää aiemmin hoitaneen henkilön siirtyessä organisaatiossamme eteenpäin.

Toimit Merivoimien aluskaluston sähkölaitteiden ja -järjestelmien teknisenä asiantuntijana. Toimenkuvasi muodostuu sähköjärjestelmien määräaikaishuoltojen, vikakorjausten sekä kunnossapitotehtävien koordinoinnista, kehittämisestä ja ohjeistamisesta.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osallistut kunnossapidon vuosityösuunnitteluun. Tehtävässä onnistuista tukee sähköinsinöörin tutkinto  ja kokemus laivojen sähköasennuksista, kunnossapidosta ja vikakorjauksista sekä automaatiojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen ovat vahvuuksiasi. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on iso plussa. Tehtävässä pääset hyödyntämään myös englannin kielen taitoasi.

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavien kollegoiden tuen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.


Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Janne Leonsaarelta, puh. 040 315 7453 tai osastopäällikkö Jaakko Laaksolta, puh. 315 8020.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 1.12.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi