(Poistunut julkaisusta)

Laivasähköasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme sähköasentajia Turkuun tekemään laivasähköasennuksia. Tiimimme odottaa sinua, hae mukaan!

Tehtävä sisältää kaapelointia, kytkentätyötä, laiteasennusta, klemmausta, läpivientien pakkausta sekä erilaisten laivojen eri järjestelmien testaus- ja käyttöönottotehtäviä. Toimintaympäristönä ovat vaativat laivaprojektien olosuhteet käsittäen uudisrakennuslaivat, laivakonversiot ja operoivat laivat.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan ammattitutkinto ja aikaisempaa kokemusta työskentelystä laivanrakennuksissa ja/tai muissa teollisuuden kohteissa. Eduksi katsotaan osaaminen laivasähköasennuksista ja käyttöönotoista. Sinulla on myös valmius matkustella ja osallistua komennuksille ulkomaita myöten. Tehtävässä tarvitaan puhuttua englannin kielentaitoa.

Toimimme alueella, jossa palveluntarjontaa on runsaasti ja siksi toimeliaisuus sekä hyvien vuorovaikutustaitojen osaaminen ovat tehtävässä menestymisen perusteita. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat toiset huomioonottavat tiimityöskentelytaidot. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Esa-Pekka Alhonmäki puh. 050 390 2078 tai sähköpostilla esa-pekka.alhonmaki@caverion.com.

Hae tehtävää 13.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.