(Poistunut julkaisusta)

Laivasähkö- ja Automaatiosuunnittelijoita
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification -yksikköömme Turun ja Espoon toimistoillemme

Laivasähkö- ja Automaatiosuunnittelijoita

Osallistut laivojen sähköjärjestelmien suunnitteluun, joko pääsuunnittelijana tai suunnittelijana osana suunnitteluryhmää. Tehtävissä sinulla on mahdollisuus edetä järjestelmäasiantuntijaksi tai projektinvetotehtäviin.

Työtehtävät sisältävät konseptisuunnittelua, perussuunnittelua (PES), valmistussuunnittelua (VAS) sekä koordinointi- ja valvontatehtäviä kohteissa.

Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK tai Ins. AMK.) ja erityisesti sähkö-, automaatio- ja tietotekniikan, tietoliikennetekniikan sekä yleisesti laiva- ja konesähköistyksen tuntemusta. Vahvan meripuolen suunnittelukokemuksen lisäksi arvostamme myös vastaavaa teollisuuden sähkösuunnitteluosaamista. Suunnittelu tehdään pääosin tietokantapohjaisilla (tietomalli) ohjelmistolla, joista aikaisempi käyttökokemus on eduksi. Arvostamme erityisesti CADS ja CADMATIC -työkaluosaamista.

Olet oma-aloitteinen, haasteita pelkäämätön ja haluat oppia uutta ja kehittyä työn mukana. Sinulla on aktiivinen ote työhön ja kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tarvittaessa osana tiimiä niin Suomessa kuin ulkomailla. Suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, saksan tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi

Lähetä hakemuksesi 20.10.2019 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antavat Juhani Kankare p. +358 40 7748128 tai Jari Åberg p. +358 50 401 5559.