(Poistunut julkaisusta)

Laivanselvittäjä
Oy M.Rauanheimo Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Kykenetkö paineenkin alla systemaattiseen, vastuulliseen ja kurinalaiseen toimintaan? Oletko vuorovaikutustaitoinen, huolellinen ja joustava? 

Me etsimme nyt Etelä-Suomen satamatoimintoihimme 

Laivanselvittäjää

Pääsiallisiin tehtäviisi kuuluvat: 

  • kauppa-alusten varustamoiden, päällystön, miehistön ja lastinantajien tarvitsemat tiedot ja palvelut 
  • operatiivisten osastojen tarvitsemat alus-, lasti-, ym. ennakkotiedot ja alusten aikataulut 
  • luotsin, tullin, satamalaitoksen, meriliikennekeskuksen ym. ulkoisten tahojen 
  • tarvitsemien virallisten tietojen ja asiapapereiden laatimiset ja jakelut 
  • aluksen yhteyshenkilönä ylläpidät viestintää kaikkien satamakäyntiin liittyvien osapuolten välillä

Pääasiallisina satamina ovat Vuosaari, Hamina-Kotka, Hanko, mutta tarvittaessa voi myös tulla muitakin satamia, joissa käydä.

Sinulla tulee olla kyky toimia itsenäisesti, mutta samanaikaisesti tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten tahojen, sekä eri kansallisuuksien kanssa. Lisäksi kykenet monien asioiden keskellä ratkomaan tilanteita rationaalisesti ja olet aidosti kiinnostunut tuottamaan ensiluokkaista palvelua.


Ensisijaisesti odotamme, että sinulla olisi käytännön kokemusta laivanselvittäjän tehtävistä tai vastaavista tehtävistä. Merenkulun- ja/tai kaupallisen alan koulutus edesauttavat tehtävässä menestymistä. Palvelutilanteista suoriutuminen vaatii myös kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin ja venäjän kielentaito katsotaan eduksi.

Toivomme, että nautit siitä että jokainen päivä on erilainen. Lisäksi toivomme, että elämäntilanteesi sallii joustavat ja vaihtelevat työajat sekä liikkumisen eri satamien välillä.

Tarjoamme kaiken edellämainitun lisäksi, mahdollisuuden työskennellä voimakkaasti kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, osana vahvaa logistiikka-alan konsernia.

Haluatko liittyä joukkoon? Tutustu meihin sivuilla www.rauanheimo.com tai kysy lisätietoja Laivauspäällikkö Mirja Hihnalalta puh 050 3873308 ke 6.2 ja ti 12.2 klo 9 - 12 välisenä aikana tai mirja.hihnala@rauanheimo.com TAI Backman-Trummer Groupin Henkilöstöjohtajalta Mona Andersson-Kuorikoski puh. 040 480 3832 to 7.2 klo 9-11 välisenä aikana tai mona.andersson-kuorikoski@backman-trummer.fi  


Hae tehtävä lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi palkkatoivomuksineen https://www.recright.com/careers/fi/oy-backman-trummer-ab/ kautta viimeistään 17.2.2019. Esittäydythän meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!