(Poistunut julkaisusta)

Laivanrakennusinsinööri
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LAIVANRAKENNUSINSINÖÖRIÄ


Tehtäviisi kuuluu

Kehitämme ja vahvistamme Naval Architecture-osastoa pitkäjännitteisesti ja tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä laivatekniikan ydinkysymysten äärellä.

Tehtäviisi voi kuulua projekti-insinöörin tehtäviä uudisrakennus- tai myyntiprojektien parissa tai asiantuntijatehtäviä erityisosaamisalueeltasi.

Osallistut laivan pääominaisuuksien suunniteluun ja neuvottelet niistä varustamojen ja viranomaisten kanssa. Toimit yhteistyössä myynnin, muiden perussuunnittelu- ja tuotanto-osastojen kanssa ja projektien lopuksi osallistut myös laivan suoritusarvojen todentamiseen luovutusvaiheessa. 


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus, olet esimerkiksi laivatekniikan diplomi-insinööri tai insinööri.  Sinulla on tuntemusta laivatekniikasta ja –järjestelmistä sekä Cad-työkaluista ja yleisistä toimistosovelluksista. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset luovuutta ja järjestelmällisyyttä sekä kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Hyvät esiintymis- ja yhteistyökyvyt ovat myös tarpeen. Lisäksi tarvitset hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Eduksi katsotaan:

•    Laivatekniikan erityisalojen syvempi tuntemus laivateorian & -turvallisuuden, hydrodynamiikan, meluntorjunnan ym. osalta.
•    NAPA-ohjelman ja muiden alan erityistyökalujen tunteminen.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Mikko Ilus
Head of Naval Architecture
0405185883 (soittoaika keskiviikkoisin klo 13-16)
mikko.ilus@meyerturku.fi