(Poistunut julkaisusta)

Laivamarkkinointikoordinaattori
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Laivamarkkinointikoordinaattori – ravintolapalveluiden markkinointiin


Haemme uudistettuun markkinointi-, tuote- & asiakaskokemusyksikköömme Laivamarkkinointikoordinaattoria ruokatuotteeseen.

Haussa on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen markkinoinnin ammattilainen, jonka vastuualueena on laivaston ravintoloiden markkinointimateriaalien tuotannollinen koordinoiminen, suunnitteleminen sekä käytännön toimenpiteiden jalkauttaminen laivaympäristöön Tallink Siljan liiketoiminta-, brändi- ja markkinointistrategian mukaisesti. Ravintola- ja ruoka-alan osaaminen katsotaan eduksi.
 
Työskentelet markkinointi-, tuote- ja asiakaskokemusyksikössä, laivamarkkinointi & konseptit -osastolla. Teet läheistä yhteistyötä ruokatuotteen päällikön, laivojen henkilökunnan, markkinoinnin tuotantotiimin sekä koko konsernin Food & Beverage -liiketoimintayksikön kanssa.

Keskeiset tehtävät:

 • Koordinoi ja suunnittelee sekä digitaalisia, että printattuja ravintolamateriaalituotantoja sekä muita markkinointimateriaaleja tilaamisvaiheesta lopputuotteeseen yhdessä tiimin, laivojen ja markkinoinnin tuotanto-osaston kanssa.
 • Vastuu laivojen digitaalisten mainospintojen päivittämisestä ravintolamateriaalien osalta, sekä näiden materiaalien koordinoiminen sisäisesti sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.
 • Ravintolapuolen ruokakuvausten järjestäminen, koordinointi ja tarjouspyynnöt.
 • Osallistuu laivamarkkinoinnin prosessien ja tapojen kehittämiseen sekä vie itsenäisesti eteenpäin yhteisesti sovittuja projekteja myös muiden sidosryhmien kanssa.
   
 • Seuraa aktiivisesti ajankohtaisia kuluttaja/matkailutrenditietoja ja hyödyntää niitä omassa työssään.

   

  Tehtävässä menestyminen edellyttää

  Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa sekä markkinoinnin osaamista. Yhteistyökyky, tiimityöskentelytaidot, oma-aloitteisuus ja kyky hallita useita asioita ja projekteja samanaikaisesti ovat tärkeitä ominaisuuksia.

  Edellytämme sujuvaa suomen, ruotsin ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Pystyt tarvittaessa tuottamaan markkinointisisältöä molemmilla kotimaisilla kielillä, kääntämään tekstejä ja oikolukemaan niitä.
   

  Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva koulutus, esim. AMK, tms. vastaava kaupallinen-  tai markkinointiala.
 • Työkokemusta markkinoinnista
 • Ravintola – ja ruoka-alan tuntemus katsotaan eduksi
   

  Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden perehtyä matkailualaan Itämeren suurimmassa laivayhtiössä, hyvät työsuhde-edut sekä mahtavan tiimin ympärillesi.

  Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Head of onboard conceps & marketing Heidi Back, p. 041 5444445, 22.5. klo. 13 – 15 välisenä aikana.