(Poistunut julkaisusta)

Laituriasentaja
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Värväämme töihin osaavaa laituriasentajaa. Tehtäväsi on asentaa vaihtelevissa kohteissa laitureita Turun seudulla. Laiturit vaihtelevat muoviponttonilaitureista raskasbetonilaitureihin, joten sinulla tulee olla vahva osaaminen ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Turun seudulla, mutta satunnaisesti myös muualla Varsinais-Suomessa.

TYÖTEHTÄVÄ: Laituriasentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 20100 Turku
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan, kesto sesongin ajaksi. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta laituriasentajan tehtävistä
-Työturvallisuuskortti
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-Omaa autoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Marcus Nyman, 050 470 5775 tai marcus.nyman@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.