(Poistunut julkaisusta)

Laitteistoasiantuntija Finnpos Systems Oy Tampere
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018Työn kuvaus:
  Finnpos Systems Oy on ruotsalaiseen OS-Groupiin kuuluva IT-ratkaisuja toimittava yritys, joka on keskittynyt vaativiin maksamisen järjestelmiin ja niiden asiantuntijapalveluihin ravintola- ja huoltamoaloilla. Finnpos Systems Oy on huoltamo- ja ravintolajärjestelmätoimittajien markkinajohtaja. Strategiamme on erikoistua näille kahdelle erityisosaamista vaativalle toimialalle. Finnposin palveluksessa on yli kuusikymmentä asiantuntijaa. Yhtiö on vahvasti verkostoitunut, jälleenmyyjä-yhteistyökumppaneita ja huoltopartnereita toimii kaikkialla Suomessa. Missä meitä tarvitsetkin, olemme aina lähellä!


Laitteistoasiantuntija Tampereelle  
Haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen laitteistoasiantuntijaa osaksi pohjoismaisen konsernimme kenttähuollosta ja laitteistoylläpidosta vastaavaa asiantuntijatiimiämme.
Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden järjestelmissä ilmenneiden ongelmien tutkinta ja ratkominen. Pääsääntöisesti työskentelet Tampereen toimistollamme. Työ sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikoihin (8-16), mutta tehtävään kuuluu koulutusvaiheen jälkeen myös varallaoloa, joten olet valmis toisinaan työskentelemään myös ilta/yö aikaan ja viikonloppuna.
Hakemamme henkilö:
- On tietotekniikasta ja raudasta kiinnostunut, tekninen harrastuneisuus vapaa-ajalla katsotaan etuna
- Selviää uusistakin teknisistä ongelmista ja hakee niihin ratkaisut
- Omaa hyvät kommunikaatiotaidot
- Kykenee aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn vuorokauden jokaisena hetkenä
- Ratkaisukeskeinen
- Pystyy multitaskaamaan
- Työskentelee sujuvasti sekä suomeksi että englannin kielellä, ruotsin hallitseminen katsotaan eduksi
- Pystyy työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä
- Omaa vähintään B-ajokortin
 
Omaat myös seuraavat tekniset valmiudet:
- Windows on sinulle tuttu, käytät sujuvasti myös komentoriviä
- Linuxista hallitset ainakin perusteet komentorivintyöskentelystä
- Ymmärrät ainakin perusteet TCP/IP verkkotekniikasta ja tunnet käsitteet esim. VDSL, NAT, DNS ja GW
- Ymmärrät perusteet SQL-tietokannoista ja hahmotat toimintalogiikan
- Termit VPN, RDP, VNC, Teamviewer yms. tarkoittavat sinulle jotain
Olet motivoitunut ja suhtaudut työhösi intohimolla. Haluat hoitaa asiat kuntoon ja olla ketjussa viimeinen lukko, joka varmistaa asiakkaan järjestelmän toiminnan. Suoriudut hyvin myös kiireessä ja paineen alaisena, etkä pelästy yllättäviäkään tilanteita. Olet vastuullinen ja pystyt näkemään kokonaisuudesta kriittiset asiat.  Kommunikoit sujuvasti muiden osastojen, asiakkaidemme sekä kentällä työskentelevien asentajien kanssa. Kassajärjestelmien tuntemus esim. huoltamo - tai ravintola-alan työkokemuksen kautta on eduksi . Eduksi katsomme myös muun kokemuksen teknisen tuen tai servicedesk-asiakaspalvelutehtävistä.
Tarjoamme sinulle ajanmukaiset, laadukkaat työvälineet sekä mahtavat huumorintajuiset työkaverit, niin kentällä kuin toimistollakin. Työssäsi sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja edetä pohjoismaisessa konsernissa.
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi . 23.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Laitteistoasiantuntija


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere