(Poistunut julkaisusta)

Laitosvastaava
Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Etelä-Karjala on tunnettu vahvasta energia- ja ympäristöalan osaamisesta ja sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä luomaan Lappeenrannan kaupungin strategian keskiössä olevaa puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Etsimme nyt laitosvastaavaa tulevaisuuden biokaasulaitokseen

Lappeenrannan Kukkuroinmäen käsittelykeskukselle rakennettavan biokaasulaitoksen valmistuttua työskentelet käsittelypalveluissa ja vastaat laitoksen käytöstä ja ylläpidosta. Tehtäviisi kuuluvat myös prosessin ja lopputuotteiden jalostuksen kehittäminen.

Toivomme sinulta biologisten jätteenkäsittelyprosessien hyvää tuntemusta sekä käytännön kokemusta teollisen laitoksen käytöstä ja ylläpidosta. Osaaminen projektityöskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Hyvät vuorovaikutustaidot, myönteinen asenne ja tiimityötaidot edesauttavat tehtävässä onnistumista. Sinulla on työhön soveltuva tekninen tutkinto ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haastavan ja laajan tehtäväkentän kannustavassa työympäristössä vakituisessa työsuhteessa. Tehtävässä olet oman alasi edelläkävijöiden joukossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoivomuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 20.1.2019 osoitteessa www.psycon.com/jobs. Käymme hakemuksia läpi jo hakemusajan puitteissa.

Noudatamme AVAINTA:n työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9 - 15.30 toimitusjohtaja Mika Suomalainen
puh. 010 841 1802, mika.suomalainen@ekjh.fi.