(Poistunut julkaisusta)

Laitostyöntekijöitä kesätöihin Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Laitostyöntekijöitä kesätöihin Turkuun

 

Näissä kengissä muutat roskan kullaksi ja olet tärkeä lenkki kiertotalouden ketjussa. Käytännön tekemistä isolla merkityksellä: L&T:n tuotantotyöntekijänä pidät huolta, että asiakkaamme jätteet päätyvät hyötykäyttöön. Tervetuloa mukaan. 

 

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, tarvitsemme luotettavia ja tarmokkaita kesähessuja

 

LAITOSTYÖNTEKIJÖIKSI

 

kokoaikaiseen kesätyöhön Turun Kierrätyslaitokselle. Tehtävässä toimit kierrätysmateriaalien vastaanotossa, missä osallistut materiaalin käsittelyyn ja lajitteluun. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös ilta- ja yövuorossa joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt alkavat huhtikuun lopussa ja hommia riittää aina syyskuun loppuun saakka.

 

Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Tämän lisäksi asenteesi on asiakasystävällinen ja työturvallisuusnäkökulmasta kylmänrauhallinen. Tuntuma pyöräkoneen tai trukin puikoista on eduksesi. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Hakuaika päättyy 31.3.20 mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!

Lisätietoa tehtävästä voit tiedustella Työnjohtaja Niko Fagerlund 046 920 7186, arkisin klo. 8-12.

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja