Laitostyöntekijöitä kesätöihin Keravalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Laitostyöntekijöit kesätöihin Keravalle

Näissä kengissä muutat roskan kullaksi ja olet tärkeä lenkki kiertotalouden ketjussa. Käytännön tekemistä isolla merkityksellä: L&T:n tuotantotyöntekijänä pidät huolta, että asiakkaamme jätteet päätyvät hyötykäyttöön. Tervetuloa mukaan. 

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, tarvitsemme luotettavia ja tarmokkaita kesähessuja

 

LAITOSTYÖNTEKIJÖIKSI

kokoaikaiseen kesätyöhön Keravan kierrätyslaitokselle. Tehtävässä toimit kierrätysmateriaalien vastaanotossa, missä osallistut materiaalin käsittelyyn ja lajitteluun. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kolmessa vuorossa, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt alkavat sopimuksen mukaan joko touko- tai kesäkuussa ja hommia riittää aina elokuun loppuun saakka.

 

Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa ja 18-vuoden ikää. Tämän lisäksi asenteesi on asiakasystävällinen ja työturvallisuusnäkökulmasta kylmänrauhallinen. Tuntuma pyöräkoneen tai trukin puikoista on eduksesi.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Hakuaika päättyy 31.3. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1333133
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32304642.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Kerava