(Poistunut julkaisusta)

Laitostyöntekijöitä kesätöihin Jyväkylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Näissä kengissä muutat roskan kullaksi ja olet tärkeä lenkki kiertotalouden ketjussa. Käytännön tekemistä isolla merkityksellä: L&T:n tuotantotyöntekijänä pidät huolta, että asiakkaamme jätteet päätyvät hyötykäyttöön.. Tervetuloa mukaan. L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, tarvitsemme luotettavia ja tarmokkaita kesähessuja

LAITOSTYÖNTEKIJÖIKSI

kokoaikaiseen kesätyöhön Jyväskylään. Tehtävässä toimit kierrätysmateriaalien vastaanotossa, missä osallistut materiaalin käsittelyyn ja lajitteluun. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös iltavuorossa, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt alkavat toukokuun aikana ja hommia riittää aina syyskuulle saakka.

Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Tämän lisäksi asenteesi on asiakasystävällinen ja työturvallisuusnäkökulmasta kylmänrauhallinen. Tuntuma pyöräkoneen tai trukin puikoista on eduksesi. Tehtävä edellyyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Hakuaika päättyy 31.3. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.