(Poistunut julkaisusta)

Laitostyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Haemme nyt Tampereen kierrätyslaitokselle työhön tarttuvaa ja vastuullista

LAITOSTYÖNTEKIJÄÄ

Vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit kierrätysmateriaalien vastaanotossa, missä osallistut materiaalin käsittelyyn ja lajitteluun sekä paalien lastaamiseen.. Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat klo 06-22 välille.

Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Tämän lisäksi asenteesi on asiakasystävällinen ja työturvallisuusnäkökulmasta kylmänrauhallinen. Tehtävä edellyyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä aikaisempaa kokemusta pyörökuormaajan ja trukin käsittelystä.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!
Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 15.6. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.