(Poistunut julkaisusta)

Laitostyöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on Tampereen alueella toimiva muovituotteisiin erikoistunut yritys. Etsimme alalla mainetta keränneelle asiakkaallemme

LAITOSTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtäviisi kuuluu tehtaan koneiden huolto, korjaus ja ylläpito sekä kiinteistöön liittyvät huoltotyöt.

Osaaminen ja tietämys sähköstä, hydrauliikasta ja automatiikasta on edellytys työssä menestymiselle. Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta pitkän linjan osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä suurimman osan työstä opit paikan päällä. Jotta pärjäät työssä, sinulla tulee olla hyvä ongelmanratkaisukyky ja into oppia lisää.

Liity osaksi taitavaa kannustavaa työporukkaa. Saat mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja kasvaa yrityksessä pitkäaikaiseksi työntekijäksi.

Tehtävä alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen. Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi ajantasaisen CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Laitostyöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki, s-posti inga.koivumaki@temp-team.fi tai puh. +358 40 719 1713 (arkisin klo 9.00-16.00).