Laitosturvallisuusinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Olkiluotoon
 
 
LAITOSTURVALLISUUSINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt laitosturvallisuusinsinööriä ydinturvallisuuden suunnittelun asiantuntijatehtäviin.

Tiimimme tehtävänä on osaltaan ylläpitää ja kehittää Olkiluodon ydinlaitosten turvallista ja tehokasta käyttöä. Vastuullamme on ydinturvallisuuden ja laitosten käytön kannalta välttämättömän dokumentaation ylläpito sekä useiden analyysimallien ylläpito ja kehitys. Yhtenä tärkeimmistä tehtävistämme on osallistua laitosten muutostöiden suunnitteluun ydinturvallisuuden osalta.

Osallistut ydinlaitosten laitosturvallisuutta koskevien suunnitteluperusteiden ylläpitoon ja huomioimiseen Olkiluodon kolmella laitosyksiköillä. Laadit muun muassa muutostyöprojekteissa tarvittavia analyyseja ja turvallisuusarvioita. Toimit laitosturvallisuuden asiantuntijana tiiviissä yhteistyössä yhtiön eri alojen asiantuntijoiden kanssa laitosten käytön, kunnossapidon ja teknisen suunnittelun tukena. Yhteistyökumppaneitasi ovat myös eri tekniikan alojen suomalaiset ja kansainväliset yritykset, tutkimuslaitokset, asiantuntijat ja valvontaviranomaiset.

Laitosturvallisuuden vastuualue on laaja ja monipuolinen, joten laitosturvallisuusinsinöörin tehtävässä on erinomainen tilaisuus kehittyä ydinalan ammattilaiseksi. Perehtymisen myötä pääset tekemään ydinturvallisuuteen vaikuttavia ratkaisuja vastuullisessa tehtävässä.

Minkälaista henkilöä haemme?
 
Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin, FM:n tai insinöörin koulutus. Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muut kielet, kuten ruotsi, ovat hyödyksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
 
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?
 
Lisätietoja tehtävästä antaa laitosturvallisuuden tiimiesimies Aapo Taavitsainen, puh. 050 375 7912.


Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312943
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aapo Taavitsainen (aapo.taavitsainen (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 050 375 7912
  • Sijainti: Eurajoki