(Poistunut julkaisusta)

Laitossuunnittelun tiiminvetäjä/projektipäällikkö
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Haemme Kuopioon
LAITOSSUUNNITTELUN TIIMINVETÄJÄÄ/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä sinun tulee pystyä toimimaan projektipäällikkönä tai pääsuunnittelijana projekteissamme. Tehtävänäsi on osallistua laadunvarmistukseen, resursointiin sekä myyntityöhön. Vastaat myös tiimisi palveluiden sekä osaamisen kehittämisestä.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Valittavalla henkilöllä tulee olla suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden hankkeista. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja ilmaista itseäsi selvästi sekä suomen, että englannin kielellä. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä menestymiseen tehtävässä. Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi insinööri soveltuvalta tekniikan alalta.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Rissanen, puh. 040 403040186, juho.rissanen(a)sweco.fi.

Hakuaika päättyy 16.04.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hakupainikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.