(Poistunut julkaisusta)

Laitossuunnittelija/Pääsuunnittelija ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 
Työn kuvaus:
Rekrytoimme asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonaan Laitossuunnittelijan/Pääsuunnittelijan valkolipeälaitoksen suunnitteludokumenttien tuottamiseen toimitusprojekteihin sekä alihankintasuunnittelun ohjaamiseen. Toimipaikka on ensijaisesti Kotkassa. 
 
Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa,
- kokemusta prosessiteollisuuden layout- putkisto- ja teräsrakennesuunnittelusta,
- 3D- ja 2D-suunnitteluohjelmistojen osaamista (Esim. PDMS ja AutoCAD),
- englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista sekä
- matkustusvalmiutta
 
Etsimme henkilöä, joka on ulospäinsuuntautunut ja jolla on yhteistyökykyinen ote tiimityöskentelyyn. Hahmotat suuretkin kokonaisuudet ja kykenet ohjaamaan suunnittelutyötä. Eduksi tehtävään katsotaan muu kielitaito sekä projektiosaaminen.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Työssäsi vastaat valkolipeälaitoksen suunnitteludokumenttien (lay-out, putkisto, teräsrakenteet) tuottamisesta toimitusprojekteille, toimit alihankintasuunnittelun ohjaajana sekä osallistut ostoihin hankinnan tukena. Tehtävänkuvausta voidaan muokata mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.
 
Tarjoamme Sinulle:
Tarjoamme haasteellisen ja vaihtelevan työnkuvan kansainvälisissä toimitusprojekteissa. Työskentelet globaalissa ympäristössä, jossa tukenasi ovat asiantuntevat osaajat.
 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-14 HR Consultant Sami Mentula, p. 0403582035. Haethan tehtävää viimeistään 19.8.2018 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Muistathan liittää CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen.

Asiakkaan tehtävänimike:  Laitossuunnittelija/Pääsuunnittelija


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka