Laitossuunnittelija
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2021

Etsitkö uusia haasteita teollisuuden alalta? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa? Vahvistamme Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -organisaatiotamme ja haemme laitossuunnittelijaa Tampereelle hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä.

Tehtävässäsi tulet työskentelemään osana Caverion Teollisuuden liiketoimintaryhmän suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -organisaatiota. Laitossuunnittelijana toimit yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Panostamme osaamiseesi ja kehittymiseesi, koska haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi. CaverionCampuksen koulutusohjelmat tukevat osaamisen kehittämistä monipuolisesti. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä laajat työterveyspalvelut. Käy tutustumassa tuleviin työtovereihisi osoitteessa https://rekry.caverion.fi/caverikirja. Tutustu myös kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinöörikoulutusta (esim. kone-, energia tai prosessitekniikka) sekä muutaman vuoden työkokemusta erilaisista teollisuuden laitos- ja teräsrakennesuunnittelu- sekä projektinhoitotehtävistä. Omaat painelaite- ja kemikaalisäädösten sekä standardien tuntemusta. Luova ja innovatiivinen ajattelutapa sekä ongelmanratkaisukyky ovat avuksi tehtävän suorittamisessa. Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta kenttätyöstä mm. asennusvalvonnasta sekä suunnittelukokemusta nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla (esim. Vertex, Cadmatic, E3D/PDMS, Inventor, Solidworks). Eduksi katsomme kokemuksen putkistosuunnittelusta ja -mitoituksesta, 2D suunnitteluohjelmistoista sekä lujuustarkasteluista. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 24.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tuomas Laihanen, p. 050 312 3919. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot