Laitossuunnittelija
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Etsitkö uusia haasteita teollisuuden alalta? Haluatko kehittää uutta? Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme laitossuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa teollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa. Työpisteesi voi olla Rovaniemellä tai Oulussa. Nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn, jolloin tehtävä hoitaminen ei edellytä jokapäiväistä toimipisteellä olemista. Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla mm. säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja ja omat työterveyspalvelut. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Laitossuunnittelijana työskentelet yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostatkin asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Caverion Teollisuuden verkottunutta projektiorganisaatiota.

Menestyäksesi tehtävässä, omaat soveltuvan insinööri koulutuksen (esim. kone- tai prosessitekniikka) sekä muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden laitos- ja teräsrakenteiden suunnittelu- ja projektinhoitotehtävistä. Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta kenttätyöstä mm. asennusvalvonnasta sekä suunnittelukokemusta nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Janne Ryhänen p. 040 7149491, janne.ryhanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450943
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu