Laitossuunnittelija
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Etsitkö uusia haasteita teollisuuden alalta? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa? Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme laitossuunnittelijaa Tampereelle hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä.

Tehtävässäsi tulet työskentelemään osana Caverion Teollisuuden liiketoimintaryhmän suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut organisaatiota. Laitossuunnittelijana toimit yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa teollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa, sekä osaavat työcaverit ja miellyttävän työympäristön. Nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn, jolloin tehtävä hoitaminen ei edellytä jokapäiväistä toimipisteellä olemista. Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla mm. säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja ja omat työterveyspalvelut. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Menestyäksesi tehtävässä, omaat soveltuvan insinööri koulutuksen (esim. kone- tai prosessitekniikka) sekä muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden laitos- ja teräsrakenteiden suunnittelu- ja projektinhoitotehtävistä. Omaat luovan ja innovatiivisen ajattelutavan sekä rutkasti ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta kenttätyöstä mm. asennusvalvonnasta sekä suunnittelukokemusta nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla (esim. Vertex, Cadmatic, E3D/PDMS, Inventor, Solidworks). Eduksi katsomme kokemuksen putkistosuunnittelusta ja -mitoituksesta, 2D suunnitteluohjelmistoista sekä lujuustarkasteluista.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tuomas Laihanen, p. 050 312 3919.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 17.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot