(Poistunut julkaisusta)

Laitossuunnittelija
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haemme nyt Projektointi ja suunnittelu -yksikköömme Joutsenoon

Laitossuunnittelijaa

Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Joutsenoon laitossuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana BMS:n verkottunutta projektiorganisaatiota.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinöörin koulutusta (esim. kone- tai prosessitekniikka), suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävistä, kemikaali- ja painelaitesäädösten ja standardien tuntemusta, suunnittelukokemusta nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla sekä määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän investoivan teollisuuden prosessien parissa, yhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan kehittäminen on osa jokapäiväistä toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pauli Järvinen p. 050 3084855, pauli.jarvinen@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 30.11.2020 mennessä.