(Poistunut julkaisusta)

Laitossuunnittelija
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Haemme nyt joukkoomme Projektointi ja suunnittelu -yksikköön Raumalle

Laitossuunnittelijaa

Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Raumalle laitossuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana BMS:n verkottunutta projektiorganisaatiota.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinöörin koulutusta (esim. kone- tai prosessitekniikka), suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävistä, kemikaali- ja painelaitesäädösten ja standardien tuntemusta, osaamista nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla sekä määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän investoivan teollisuuden prosessien parissa, yhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan kehittäminen on osa jokapäiväistä toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pauli Järvinen p. 050 3084855, pauli.jarvinen@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 22.11.2020 mennessä.