(Poistunut julkaisusta)

Laitossuunnittelija
BMH Technology Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme

Laitossuunnittelijaa

osaksi laitossuunnittelutiimiämme

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja toivomme muutaman vuoden aiempaa kokemusta layoutsuunnittelusta ja mielellään voimalaitosympäristön tuntemusta. Suunnitteluohjelmistoista hallitset sekä AutoCadin että Solidworksin. Olet työotteeltasi analyyttinen ja hahmotat taitavasti kokonaisuuksia.

Tehtäviin kuuluu vastata prosessisuunnittelusta sekä kotimaisissa että kansainvälisissä asiakasprojekteissamme sekä tuottaa tarjous- ja layout- sekä muuta teknistä materiaalia.
Toimit päivittäin yhteistyössä myynnin ja muun suunnittelutiimin kanssa, etsien sopivia ratkaisuja toimituskokonaisuuksiin joten arvostamme sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme henkilöltä myös valmiutta matkustamiseen sillä tilanteen niin salliessa, olennaista tehtävän kokonaisvaltaisen hallinnan kannalta on osallistua myös laitosten käyttöönottoihin.

Etsimme henkilöä, joka sitoutuu viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka arvojemme -menestys-yhteistyö-intohimo - mukaisesti. Ymmärrät, että hyvän asiakaskokemuksen luominen on menestyvän toiminnan kivijalka. Kansainvälisen toimintamme vuoksi englannin kielen osaaminen on tärkeää.

Tarjoamme ympärillesi innostavan projektiorganisaation, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kykyjesi mukaiset etenemismahdollisuudet. Käytössämme on myös joustavat keinot etätöiden tekemiselle. Meillä sinua tuetaan oman henkilökohtaisen osaamisesi kehittämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laitossuunnittelupäällikkö Jarno Kallio puh. 040 671 9626.