(Poistunut julkaisusta)

Laitossuunnittelija
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Laitossuunnittelijalle mielenkiintoinen tehtävä tarjolla!

Pulp and Energy liiketoimintalinjan Wood and Pulp handling yksikköön kuuluva Pulp Drying teknologia kehittää, myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden kuivausosastoille maailmanlaajuisesti. Toimitusprojektit laajuuksineen vaihtelevat yleensä uusien kokonaisten laitosten ”avaimet käteen” toimituksien, vanhojen laitosten osittaisten uusintojen tai yksittäisten laitetoimituksien välillä.

Haemme Laitossuunnittelijaa (Plant Design Engineer) Valmetin teknologiayksikköömme Ulvilaan tai Jyväskylään.

Sellunkuivausyksikön suunnittelu vastaa myynti- ja toimitusprojektien prosessi-, layout-, komponentti- ja alihankintasuunnittelun ohjauksesta/valvonnasta sekä sen laiteturvasäädösten mukaisesta suunnittelusta ja kustannuskehityksestä.

Laitossuunnitteluosasto vastaa myynti- ja toimitusprojektien layout-, rakennustehtävä-, putkisto-, teräsrakenne- ja säiliösuunnittelusta sekä 2D- että 3D- suunnitteluohjelmilla.

Myös laitteiden käyttöönotto, ongelmanratkonta sekä tuotekehitys ovat olennainen osa toimenkuvaasi. 

Suunnittelijan tehtävässä tulet aktiivisesti osallistumaan edellä mainittuihin vaihteleviin tehtäviin joko itsenäisesti tai projektiryhmän jäsenenä kokemuksesi ja kykyjesi mukaan. Yhteistyö Sellunkuivausyksikön muiden suunnittelu-, osto- ja projektitoimintojen kanssa on olennainen osa tehtäväkenttääsi. Tehtävät edellyttävät valmiutta kohtuulliseen matkustamiseen.

Edellytykset:

Työtehtävissä korostuu tiivis yhteistyö oman tiimin, suunnittelutoimistojen, muiden Valmet-sidosryhmien, asiakkaiden ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa, joten arvostamme aktiivisuutta, yhteistyökyky- ja tiimityötaitoja.

Näiden lisäksi tehtävässä menestyäksesi:

  • Olet luonteeltasi järjestelmällinen, huolellinen ja aktiivinen.
  • Sinulla on työkokemusta suunnittelutehtävistä ja tehtävään soveltuva tekninen koulutus.
  • Kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Hallitset nykyaikaiset 3D suunnitteluohjelmat ja tavallisimmat toimisto-ohjelmistot (AutoCad, MS Office, Sharepoint).

Eduksesi luetaan:

  • Tehdasympäristön toimintojen tuntemus ja/tai muu kokemus konesuunnittelusta.
  • Puunjalostustehtaiden tai muun prosessiteollisuuden laitos- ja/tai putkistosuunnittelun tuntemus.
  • Suunnitteluohjelmiston hallinta (E3D, PDMS Comos).
  • Ohjelmointitaito (VBA, PDMS PML).

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Olet osa ammattitaitoista tiimiä joka arvostaa työtäsi ja tukee kehittymistäsi.

Lisätiedot:

Jos tämä kuulostaa työpaikalta, jota etsit ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, hae tätä paikkaa viimeistään 20.10.2019. Liitäthän hakemukseesi CV:si ja palkkatoiveesi 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Joni Kähkönen, Plant Technology Manager, +358 405521744 tai Janne Suonperä, Manager Pulp Drying Technolgoy, +358 405279459.

Valmet Suomi on savuton työpaikka!

Liity tiimimme!

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.