(Poistunut julkaisusta)

Laitossuunnittelija
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haemme Tampereelle

Laitossuunnittelijaa

Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Tampereelle laitos- ja konesuunnittelijaa. Tehtävä sisältää asiakkaiden investointiprojekteihin ja kehityshankkeisiin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. 

Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana yrityksemme verkottunutta projektiorganisaatiota.
Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta (esim. kone-, prosessi- tai energiatekniikka), suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta vähintään 3 vuotta teollisuuden kone-, mekaniikka-, putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävistä, osaamista nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla sekä määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön ja tiimityöskentelytaitoja.

Eduksi luemme aiemman työkokemuksen laitos- ja konesuunnittelutehtävistä, prosessiteollisuudesta - tai voimalaitokselta sekä prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemuksen.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Kalle Vähätalo p. 050 433 0063, kalle.vahatalo@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 2.8.2019 mennessä osoitteessa www.caverion.fi/tyopaikat. Huomioi kuitenkin, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.