(Poistunut julkaisusta)

Laitossuunnittelija
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Haemme nyt Kuopioon

Laitossuunnittelijaa

Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Kuopioon laitossuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana BMS:n verkottunutta projektiorganisaatiota.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinöörin koulutusta (esim. kone- tai prosessitekniikka), suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta vähintään 3 vuotta teollisuuden mekaniikka-, putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävistä, osaamista nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla sekä määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön ja tiimityöskentelytaitoja.

Eduksi luemme SAP osaamisen ja käyttökokemuksen sekä prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemuksen.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Janne Ryhänen p. 040 7149491, janne.ryhanen@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 14.7.2019 mennessä osoitteessa www.caverion.fi/tyopaikat. Huomioi kuitenkin, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.