(Poistunut julkaisusta)

Laitossuunnittelija / Projekti-insinööri
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020
Haemme nyt yksikköömme Kuopioon

Laitossuunnittelijaa / projekti-insinööriä

Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Kuopioon laitossuunnittelijaa/projekti-insinööriä hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana BMS:n verkottunutta projektiorganisaatiota.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinöörin koulutusta (esim. kone- tai prosessitekniikka), suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävistä, kemikaali- ja painelaitesäädösten ja standardien tuntemusta, osaamista nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla sekä määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön ja tiimityöskentelytaitoja.

Eduksi luemme kemikaali- ja painelaitesäädösten mukaisten putkistojen suunnittelukokemuksen sekä prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemuksen.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Janne Ryhänen p. 040 7149491, janne.ryhanen@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 30.9.2020. Kannattaa kuitenkin toimia viipymättä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.