(Poistunut julkaisusta)

Laitossiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Onko sinulla kokemusta laitossiivouksesta? Haetko uusia haasteita puhdistuspalvelualalta? Meillä olisi sinulle työpaikka!

Haemme nyt asiakkaallemme LAITOSSIIVOOJAA Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Laitossiivoojana olet vastuussa vankilan siivouksesta. Vankisellien siivouksessa mukana on vartija. Siivoojana huolehdit asiakastilojen siisteydestä ja yleisestä viihtyisyydestä. Työtä on tarjolla arkisin aamuvuorossa 6-12.30. Työtä on alkuun tarjolla kahdeksi viikoksi 15.4-28.4. Työt mahdollisesti jatkuvat sen jälkeen määräaikaisesti samassa kohteessa. Meiltä löytyy monipuolisesti erilaisia puhdistuspalvelualan töitä ja samalla työsopimuksella voi mahdollisesti jatkaa muissakin työkohteissa.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.  Teemme valitulle henkilölle suppean turvaselvityksen.

Tarjoamme sinulle uusia haasteita puhdistuspalvelualalta. Töihin on mahdollisuus päästä heti.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus viimeistään 19.4.2019 oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi.