(Poistunut julkaisusta)

Laitossiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Etsimme nyt SIIVOOJAA arvokkaaseen ympäristöön Suomenlinnaan. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat vaativan asiakaskohteemme ylläpito- ja perussiivouksesta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään yhden vuoden ajalta tai alan koulutusta. Työssäsi tarvitset erinomaista peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle säännöllisen työn ja mukavat työajat historiallisesti merkittävässä ympäristössä Helsingin paraatipaikalla. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.5.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -