(Poistunut julkaisusta)

laitossiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Oletko sinä hakemamme

SIIVOOJA

osa-aikaiseen, vakituiseen viikonlopputyöhön Espoon alueelle? Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme, joissa huolehdit eri toimitilojen puhtaudesta. Työaikasi on lauantaisin ja sunnuntaisin 6 h ja voit valita milloin teet työsi 8 ja 18 välillä.

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi. Sinulta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvonta. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin.

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia on se, mitä arvostamme eniten. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen ja englannin kielen taitoa. Et pelkää ronskimpaakin työympäristöä.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.
HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lt.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.