(Poistunut julkaisusta)

Laitossiivooja Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme jo jonkun verran kokemusta kartuttanutta ja itsenäisessä työssä viihtyvää

LAITOSSIIVOOJAA

Tampereelle koulukohteisiin kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työvuorot ovat arkisin 06:00 – 14:00.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla luokkatiloja, toimistoja, elintarviketiloja sekä työsaleja. Tulet hyvin toimeen tilojen eri-ikäisten käyttäjien kanssa. Edellytämme, että sinulla on laitoshuoltajan tutkinto, sekä ainakin vuosi aikaisempaa kokemusta siivousalalta. Sinulta sujuvat niin yhdistelmäkoneen käyttö kuin siivoustyön rutiinit. Ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Eduksesi katsomme työturvallisuuskortin, mutta tarvittaessa järjestämme sen kuntoon työnantajanasi. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 24.3.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Pirjo Vesa pirjo.vesa@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Siivooja, Tampere”.