(Poistunut julkaisusta)

Laitossiivooja Mäntsälään (153)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsimme Mäntsälän Nummisissa sijaitsevaan toimipaikkaamme 

LAITOSSIIVOOJA

Laitossiivoojana toimit tehdasympäristössä, jossa tehtäviisi kuuluvat mm. tuotantotilojen, varaston, toimistotilojen ja sosiaalitilojen siivoustehtävät. Käytät työssäsi myös siivouskoneita.

Odotamme

Toivomme sinulta puhdistuspalvelualan ammattitutkintoa tai kokemusta siivousalan tehtävistä sekä siivouskoneiden tuntemusta. Osaat ottaa vastuun työstäsi ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn.

Olet asiakaspalveluhenkinen, sinulla on asiakaspalveluun soveltuva suomen kielen taito ja ymmärät suomen kielen myös kirjoitettuna. Toimipaikan sijainnista ja työvuoroista johtuen oman auton käyttömahdollisuus on edellytys. Eduksesi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin, tarvittaessa koulutamme.

Menestyminen työssä edellyttää hyvän fyysisen kunnon lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle työn isossa kansainvälisessä yrityksessämme. Saat koulutusmyönteisen yrityksemme tuen kehittyä työssäsi. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu ma - la klo 6.00 - 16.00 välille. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin aluevastaava Marja Saartenkorpi p. 050 336 2439 marja.saartenkorpi@sodexo.com tai siivouksen palveluesimies Outi Helmelä p. 050 364 5394  outi.helmela@sodexo.com