Laitossiivooja (kokoaikainen)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ISO- sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/

Oletko itseohjautuva ja asiakaspalveluhenkinen persoona, jolta löytyy takataskusta siivousalan ammattitutkinto?

Etsimme nyt sisaryrityksemme Seinäjoen toimipisteelle useita ammattitaitoisia LAITOSSIIVOOJIA!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävissäsi vastaat RTK-Palvelun Seinäjoen monipuolisten asiakaskohteiden päivittäisistä siivoustehtävistä aina ylläpitosiivouksista peruspesuihin sekä ikkunoiden pesuihin. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivisin, mutta hakijalta edellytetään valmiutta työskennellä tarvittaessa viikonloppuisin. Kohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten työmatkojen kulkeminen onnistuu myös ilman autoa.

Kohteiden luonteen johdosta hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten laitoshuoltajan kiinteistöpalvelualojen ammattitutkintoa. Sinulla tulee olla vähintään 8kk kokemusta alan tehtävistä ja joustavuutta sekä itseohjautuvaa asennetta.

Työsuhde

Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena syyskuun 2021 loppuun asti, mutta suoriutumalla tehtävistä kiitettävästi on sinulla mahdollisuus vakinaistua RTK-Palvelulle!

Työaika tehtävissä on 37,5h viikossa ja palkkaus kiinteistöpalvelualan TES PR 4 mukaan. 

Tehtäviin valituille henkilöille suoritetaan suppea turvallisuusselvitys jonka läpäiseminen on ehto työsuhteelle.

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465574
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki